Gula BeersRelease Sweet IPA door burgemeester Korteland

september 20, 2018by Gula0
https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/2018/09/GULA_Sweet-IPA_Poster_FINAL_A2_RGB-1280x1810.jpg

Op zaterdag 29 september is het zover; om 13.00 uur is de release bij Kisjes Slijterijen van het allereerste officiƫle bier van Gula Beers. De Sweet IPA zal vanaf dan in een extreem gelimiteerde oplage van slechts 500 liter te verkrijgen zijn. Uitsluitend in Meppel natuurlijk.

Om 13.00 uur opent burgemeester Korteland de middag door het allereerste exemplaar in ontvangst te nemen.

Er is gelegenheid om de Sweet IPA te proeven, te ouwenelen met de Gula boys en natuurlijk kun je je eigen flesjes aanschaffen zodat je ze gelijk koud kunt zetten om ’s avonds van te genieten.

Uiteraard hebben we gedacht aan bierpakketten die bestaan uit 4 Sweet IPA’s en een Gula glas. Omdat we zelf ook altijd zo graag een bierpakketje kado krijgen.

Chef Thomas van Mechelen en de crew van Restaurant Sukade zullen enkele exclusieve hapjes verzorgen die bereid zijn met de Sweet IPA. First come, first serve en op is op!

Bier en lekker eten vragen om goede muziek en daarom komt the very saxy Ted Pickman daar hoogstpersoonlijk voor zorgen met zijn fantastische stem en weergaloze muzikale talenten!

Bij de Noord-Hollandse Bierbrouwerij brouwden we de Sweet IPA onder de bezielende leiding van Kees Schouten. Deze man is the big chef en dankzij hem is ons bier geworden zoals wij dat voor ogen hebben.

Remko Tielemans is onze Gula Graphic Overlord For Life en heeft gezorgd voor het fantastische logo en al het andere artwork. Onze dank hiervoor is niet in woorden of bierhoeveelheden uit te drukken en dus broeden we nog op een manier waarop we hem enigszins kunnen laten zien hoeveel we van hem houden.

De release is natuurlijk in de winkel van mr. Alexander Kisjes die zijn winkel, kennis en kunde beschikbaar stelt, gewoon omdat hij het zo leuk vindt.

Meppel, zijn jullie al een beetje gulzig?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *