Gula BeersRelease Sweet IPA enorm succes!

oktober 3, 2018by Gula0
https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/2018/10/Opstelling-Gula-Beers-release.jpg

Om klokslag 13.00 stroomde Slijterij Kisjes vol met tientallen bierliefhebbers die van heinde en ver gekomen waren. We hadden gehoopt op een grote opkomst en die kregen we! Wat zou dit een fantastische middag worden….

Simon trapte de middag af met een klein welkomstwoord, waarna burgemeester Korteland van Meppel het woord nam. Hij nam het eerste unieke exemplaar van 0,75 cl in ontvangst en daarmee was de middag geopend!

Ted Pickman, the saxy soulmachine, zorgde voor een heerlijke muzikale omlijsting terwijl de mensen zich als een hongerige menigte (oké, een beetje overdreven misschien :-)…) op de cadeauverpakkingen stortten, die daarom binnen 10 minuten op waren! Ook de snel extra gefabriceerde pakketten waren er binnen het half uur doorheen.

Thomas en Joleen van restaurant Sukade brachten fantastische hapjes waar onze Sweet IPA in verwerkt was. Wat een aanvulling op de smaak van het bier! Held Lauren heeft de hele middag uitleg gegeven en gezorgd dat mensen ruimschoots van hapjes voorzien werden. Gelukkig konden we hem aan het eind van de middag nog 4 biertjes in de buidel van zijn schort steken, zodat hij als een echte bierkangaroe terug naar Sukade kon.

Random Guitar Solo!!

We hebben de mensen zoveel mogelijk laten proeven en de reacties waren wat ons betreft top! Op Untappd werden meteen mooie reviews geschreven waar we erg blij mee zijn!

Aan het eind van de middag keken we eens om ons heen en realiseerden ons dat de winkel verdraaid weinig Gula meer bevatte. Dat kon maar één ding betekenen; de Sweet IPA was aangekomen op de bestemming waar ie hoort: bij de liefhebbers! We did good!

Gula Beers release banner

Onze onmetelijke dank gaat uit naar Gula Graphic Overlord For Life, Remko Tielemans, Ted (His Royal Saxyness) Pickman, Alexander Kisjes en Bart Beltman, Kees & Roswitha Schouten, het team van Sukade, De Kansel, Het Plein, De Buren en De Nachtwacht, die dankzij hun steun één van onze dromen al waargemaakt hebben!

Oh ja, misschien vinden jullie het leuk om te weten dat we op 31 oktober de volgende 1000 liter Sweet IPA gaan brouwen?! Rond de jaarwisseling zal deze batch dus voor jullie beschikbaar zijn!

Voor nu is er nog een zéér beperkte voorraad beschikbaar bij Slijterij Kisjes, maar in de bovenstaande horecagelegenheden kun je nog ruimschoots terecht voor een koude Gula!

Laten jullie ons weten wat je van de Sweet IPA vindt?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *