MAAK KENNIS MET DE GULA BOYS

Ontmoet de gezichten achter je favoriete bier
https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/Simon_de_Jong.png

De legende gaat dat zijn moeder van hem beviel in een bad met speciaalbier.

Sindsdien giert de gerst door zijn aderen en is zijn ziel doordrenkt met hoparoma’s.

Hij is dan ook de uitverkoren leider van dit Meppelse zooitje ongeregeld. Zonder deze koning zouden we voor onze brouwsels nog met een pleeborstel in een plastic emmer van de Action staan te roeren. Op de raarste momenten stoot deze Gandalf van het ambachtelijke gerstenat je aan en roept hij schaterend: “Ik heb een fan-tas-tisch idee!”. En dan weet je dat er binnenkort weer een nieuwe Gula wordt gelanceerd die binnen no time uitverkoopt. Zijn favoriete speciaalbier? Waar heb je het over? AL het speciaalbier natuurlijk. Zijn muzieksmaak is hetzelfde als zijn drinktempo: raggeltjehard. Gelukkig is hij ook niet vies van een vleugje funk hier en daar, wat hij regelmatig demonstreert op het podium met zijn basgitaar. Als je hem zoekt, volg dan gewoon de lachsalvo’s die gegarandeerd de ruimte vullen. Hij kan namelijk met werkelijk IEDEREEN overweg en je zal nooit van je leven iemand ontmoeten die niet van hem houdt.

Uitverkoren leiderSimon

Peter

De man die houdt van bieren met bijzondere ingrediënten die je niet elke dag proeft. Hoe gekker des te beter. De man die overal een oplossing voor heeft. Die ooit een jaar lang elke dag (!!) maar liefst 100 burpees deed. Waarom? Omdat het kon. De man met een hart van goud en een geest zo scherp als een samoeraizwaard. De man die je Einsteins relativiteitstheorie kinderlijk eenvoudig uit kan leggen, maar het nooit zal doen omdat dat niks met bier te maken heeft. De man van wie je weet dat wanneer hij een nieuw testbier proeft, even nadenkt en je vervolgens een afgemeten knikje en een droog “Niks mis mee” kado doet, hij je eigenlijk vertelt dat je een ge-wel-dig bier gemaakt hebt.

https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/Peter_van_Driesum.png
https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/Arno_Visser.png

Arno

Onze Caribbean king en liefhebber van cleane, frisse bieren. Het liefst met een beetje minder alcohol. Zijn stelregel om een nieuw bier uit te brengen is: “Als ik er één gehad heb, moet ik er nog één willen”. Hij is de enige van de boys die over iets van zakelijk instinct beschikt, “maar het moet natuurlijk wel relaxed blijven allemaal”. Het liefst gooit hij de grill te pas en te onpas aan en heeft een inwendige bierklok die op de raarste momenten begint te rinkelen. Wanneer de nood aan de man is rijdt hij ’s avonds laat nog met een auto vol bier naar een festival om te zorgen dat de mensen niet zonder bier komen te zitten en overdag schenkt deze tapmeister ze ook graag voor je in.

David

Deze boomlange Gula boy is onze man van de donkere bieren. Van porters tot pastry stouts, van rokerig tot zoet; je doet hem overal een plezier mee. Ondanks dat zijn leraren op de middelbare school zich hoofdschuddend afvroegen wat er in vredesnaam van deze jongen moest worden, tegen hem zeiden ‘dat je het gewoon moet zeggen als je Gilles de la Tourette hebt’ en hij bekend stond als de headbanger voor het goede doel, leidt hij tegenwoordig nieuwe docenten op (karma is a b*tch!), is hij vader van 3 prachtige kinderen en loopt hij ongetraind halve marathons alsof het niks is. Zijn lange manen heeft hij inmiddels verruild voor een korte coupe, maar deze foxy fox verliest nooit zijn streken!

https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/David_Pereboom.png
https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/Eric_de_Jong.png

Eric

Hij is de jongste van de boys, maar geestelijk gezien vertoont hij verdacht veel gelijkenissen met een vijfenzeventigjarige Boeddhistische monnik. Hij is bezeten door alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft, drinkt graag stevige tripels en trapt sinds enige tijd hard op het zakelijke gaspedaal met zijn eigen copywriting agency. Hij is een echte metalhead en grijpt maar al te graag terug op zijn mantra “Hard werken is hard ontspannen”. Naast de jongste, is hij ook de fitste van ons allemaal en dit zorgt regelmatig voor mentale gevechten als hij “eigenlijk even 100 dagen geen bier wil drinken”, maar weet dat dit een kansloze missie is wanneer hij bij ons is.