ELK BIER
KENT ZIJN EIGEN
VERHAAL

Gula Simon

Waar Gula Beers voor staat'GEWOON' LEKKERE
BIEREN MAKEN

We zien vaak bieren voorbijkomen waarbij het motto ‘hoe gekker, hoe beter’ centraal staat. Bij Gula Beers hebben we eigenlijk maar één doel: gewoon lekkere bieren maken. Speciaalbieren die verrassen, zonder over-the-top te zijn. Smaak staat bij ons centraal.

Serveren bij dorstBEGONNEN IN DE HUISKAMER

Het begon allemaal in onze eigen huiskamer. Oké, in onze eigen keuken. Gula Beers is letterlijk ontstaan vanuit onze passie voor speciaalbier. Begonnen met ‘houtje-touwtje’ materialen, zonder enige voorkennis, simpelweg onze smaak volgend. Je weet immers pas hoe iets moet, als je ook weet hoe iets níet moet. Met beide benen op de grond, uit passie voor lekkere speciaalbieren. Dat is Gula Beers.

https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/2020/02/image00014-scaled-e1582225686328-1152x1536.jpeg

ONZE BIEREN

Ontdek de bieren van Gula Beers.
Sweet IPA
Sweet IPA
The Verve zong al over dit prachtige bier en sloeg de spijker op z’n kop; de Gula Sweet IPA met een alcoholpercentage van ongeveer 6,8% is een Bitter Sweet Symphony. Niemand minder dan Mick Jagger en Keith Richards schreven dit nummer, wetende dat wij ooit dit bier zouden maken. Je ruikt en proeft het fruit dat aan het eind van elke slok episch wordt afgerond met een lekker, maar niet overdreven bittertje. Is het een IPA? Is het wat anders? De B-side van deze tophit voorspelde het al: “Lord I guess I’ll never know.“ Wij noemen het in ieder geval liefkozend onze Sweet IPA.
Pleuris Tripel
Pleuris Tripel
“Je kunt de pleuris krijgen!“

“Lekker, neem er zelf ook eentje!“

Deze woordenwisseling ga je vaker horen. En zometeen zul je begrijpen waarom.

Onze tripel zit tjokvol verbena, oftewel ‘Pleuriskruid’, dat zorgt voor het aroma van citrus met een vleugje munt.

Gevaarlijk fruitig en intens fris.

De pleuris krijgen was nog nooit zo lekker.