Gula BeersArtwork “Zonneblond” onthuld!

maart 8, 2019by Gula0
https://www.gulabeers.com/wp-content/uploads/2019/03/Zonneblond-DEF-26022019-1-1-1280x650.png

Op zondagmiddag 31 maart 2019 om 15.00 uur kunnen we hem eindelijk proeven; “Zonneblond”! Een heerlijk fris, blond bier dat gebrouwen werd met cederappel als uniek ingrediënt. 

Om dit te vieren geven we een feestje bij restaurant Sukade in de oude haven van Meppel. Natuurlijk wil je hier bij zijn! Iedereen is welkom om “Zonneblond” te komen proeven en aanwezig te zijn bij de release om 15.00 uur. Daarnaast zijn er slechts 50 tickets beschikbaar voor een exclusieve Sunday Roast.

Klik HIER om je tickets te bestellen! Wegens succes hebben we tien extra tickets beschikbaar gesteld. Dat betekent dus dat je er snel bij moet zijn!

2 soorten artwork, 1 soort bier; hoe kan dat?

Deze middag zal het je waarschijnlijk opvallen dat je 2 verschillende etiketten om de flesjes ziet. Hieronder kun je lezen hoe dat zit.

1. The real deal, het enige echte etiket van “Zonneblond”

Zonneblond Etiket Gula Beers

Dit is het enige echte artwork van Gula “Zonneblond”. The real deal. Alleen dit artwork zul je tegenkomen in de winkels en in verschillende horecagelegenheden in Meppel.

Onze Gula Graphic Overlord, mr. Remko Tielemans is wederom verantwoordelijk voor dit fantastische stukje zonnige beleving dat om onze flessen geplakt is.  Wat zouden we toch zonder deze eindbaas moeten beginnen!

De goudgele kleuren van dit etiket geven je alvast een voorproefje van wat er straks in je glas (en vervolgens in je keel) zal zitten.

2. Het eerbetoon “Sukadeblond”, het etiket dat uitsluitend bij Restaurant Sukade te vinden is

Sukadeblond Etiket Gula Beers

Chef Thomas van Mechelen van restaurant Sukade bezorgde ons de inspiratie en het unieke ingrediënt voor dit bier. Als dank kreeg uitsluitend de “Zonneblond” van restaurant Sukade een uniek etiket en de speciale naam “Sukadeblond”. Zelfde bier, ander etiket. Je kunt dit etiket dus uitsluitend tegenkomen bij dit restaurant en nergens anders.

Verwarrend? Misschien wel, maar wij zijn nou eenmaal graag eigenwijs!

Hopelijk zien we je op 31 maart om 15.00 uur om samen met ons het glas te heffen op de zon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *